SAKURA VINKEVEEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 66 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sakura Vinkeveen. Meer weten? Ontdek meer

4 mei 2024 om 20:17 Erg lekker!
20 apr 2024 om 17:44 Heerlijk snel bezorgd!
4 apr 2024 om 21:01 Het eten is erg lekker.
20 mrt 2024 om 20:20 Heerlijke Pokebowl & Sushi en erg attente bezorging, we blijven zeker bestellen! Kijk al uit naar de volgende keer
10 mrt 2024 om 22:24 Heerlijke sushi
10 mrt 2024 om 20:02 Heerlijk gegeten. Bezorging liet lang op zich wachten maar dat is normaal gezien we op zondagavond tijdens spitsuur bestelde
7 mrt 2024 om 21:19 Keurig op de gewenste tijd bezorgd, alles lekker vers en vooral heel erg smakelijk! Prijs kwam voor ons overeen met de kwaliteit die we voorgeschoteld kregen. Erg lekker en hier blijven wij zeker bestellen!
3 mrt 2024 om 11:33 Food realy good but delivery time to long,not always
16 feb 2024 om 22:48 Top onwijs lekker
10 feb 2024 om 22:31 Sneller dan ik had verwacht en t smaakte verrukkelijk…
9 feb 2024 om 20:04 Het eten is prima, maar een bezorgtijd van meer dan 2 uur (!!!) Op een vrijdag zonder bijzondere weersomstandigheden of gelegenheden kan echt niet. Na 2x bellen geen compensatie of contact vanuit het restaurant. Triest.
7 feb 2024 om 20:25 Great quality Poke Bowls, very fresh ingredients and beautiful presentation!